2008 m. rugsėjo 14 d., sekmadienis

Žaidynių pabaiga yra naujų žaidynių pradžia.

Ko gero niekam ne paslaptis, jog žaidynės baigėsi. Yra laimėtojai, tačiau svarbiausia, jog nėra pralaimėjusių. Visi tapome geresni, tačiau ne už kitus, o už save, tokie kokie buvome vakar.

Čia galiojo olimpinis principas- svarbiausia yra dalyvauti pačioje didžiausioje ir reikšmingiausioje greitosios medicinos pagalbos medikų šventėje. Dar niekada nebuvo matyti tiek daug džiugių, savim besididžiuojančių veidų, sakančių tik vieną- "mūsų yra daug ir mes esame jėga". Belieka pridurti, jog ši jėga kiekvienais metais vis stipresnė, įtakingesnė ir labiau matoma ir gerbiama visuomenėje. Lenkiam galvas prieš teikiančius pagalbą priekinėse sveikatos sistemos fronto linijose.

Spauda reagavo į žaidynes va taip ir taip.

P.S. Jei turite nuorodų į savo nuotraukas, straipsnius ar kitą informaciją- pasidalinkite su savo kolegomis parašydamo komentaruose. Mūsų nuotraukos yra čia, o Jūs žiūrėkite jas ir komentaruose parašykite savo nuomonę apie žaidynes. 

 

12 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Viskas būtų puiku, jei ne vienas FAKTAS.
Kaip buvo vertinamos tos komandos, kurių kolegos teisėjavo?(Kolegos, dirbantys instruktoriais krizių tyrimo centre)
manau tai neigiamas faktas "Krizių tyrimo centro".

Anonimiškas rašė...

šiaip jau visi Kriziu tyrimo centro instruktoriai, kurie dirba GMP, šių žaidynių metu neteisėjavo būtent dėl tos priežasties, kad nebūtų spekuliuojama šia tema. uokite įrodymų, kad buvo kas nors neskaidru.

Anonimiškas rašė...

šaunuoliai kėdainiškiai. kaunas irgi gerai pasirodė. pasimatysime druskininkuose trečiosiose žaidynėse.

Anonimiškas rašė...

kad išvengti bet kokio informacijos nutekėjimo, teisėjai nežinojo net vieni kitų stotelių scenarijų. GMP darbuotojai dirbantys "Krizių tyrimo centre" ne tik jų nematė, bet ir susapnuot negalėjo. tai vat kaip buvo.
Na, o lietuviams reikia pasimokyti iš užsieniečių, kuriems net į galvą nešauna išėjus iš stotelės kitoms komandoms įspūdžius pasakoti.

Karolis rašė...

KEDAINIAI-SAUNUOLIAI!!!TIKRI SPECAI. SEKMES SUNKIAME DARBE!

Anonimiškas rašė...

Jau patikėjau, kad neteisėjavo:) Tai foto montažas padarytas :)

Anonimiškas rašė...

kas konkrečiai teisėjavo?

Anonimiškas rašė...

skundžiasi tie, kurie liko uodegoje.nereikėjo per daug gerti ir girtiems gadinti šventės(kaip pavyzdžiui vienos didžios stoties brigada)

Anonimiškas rašė...

labai realios situacijos- ačiū organizatoriams. O laimėtojai įrodė, jog jei stengiesi, mokaisi ir ruošiesi- gali laimėti, nors ir iš provincijos esi. Nereikia pykti.

paramedikas.lt rašė...

saunuoliai kedainiai jie mokesi ir jiems pavyko nieko kitais metais gal ir mums pavyks jai treniruosimes kaip reikia dirbti

Anonimiškas rašė...

lenkai gerai pasirodė- kieti vyrukai, matyt daug treniruojasi.

Anonimiškas rašė...

Buvau, mačiau, dalyvavau ir pasakysiu savo nuomonę. Viskas būtų gerai, bet... Manau, kad per smarkiai užsimojo organizatoriai. Jei pernai buvo tik 3 rungtys, tai šiemet 6+1. Jau pernai užteko to nuovargio, streso. Tai juk dvigubai daugiau. Dalyviai pavargo ir išseko ne tik fiziškai, bet ir emociškai. Niekas nieko nebenorėjo...Nebebuvo panašu į žaidynes, o tikrų tikriausios varžybos. Vienas iš teisėjų mestelėjo repliką, kad juk per dieną turite daugiau kvietimų. Na nebūtų administracija, juk patys nedalyvavo rungtyse ir nevyksta į kvietimus... Taip kvietimų daugiau, bet...jie nebūna visi ekstremalūs, o be to vyksti ir jau žinai ko tikėtis, kas ten yra. Ir dirbi ne balui ir t.t. Nebuvo laiko nei kada savo reikalais nubėgt, nei karštos arbatos atsigert, o ir maitino vėlgi lauke, kai visi sušalę į "ragą"...Dabar jau praėjo nuovargis, bet ...