2008 m. birželio 12 d., ketvirtadienis

Ar Jūs ir toliau siekiate, kad būtumėte savo srities profesionalas?



Šiandien jau visi supranta, jog mokytis verta. Ir visiškai akivaizdu, jog nuo to kiek Jūs laiko skirsite pasiruošimui, treniruotėms bei mokymams, priklauso kaip efektyviai Jūs elgsitės GMP kvietimo metu. Ar žinote, kad vakar Anykščių, Utenos, Kupiškio, Rokiškio, Panevėžio bei Ignalinos greitosios pagalbos brigados buvo susirinkusios Južintuose. Gal būt Jums nėra svarbu ką darė tie žmonės ir kas laimėjo to regiono varžybas, tačiau mes ten buvome ir matėme, kaip jie džiaugėsi bei bendravo tarpusavyje. Bandravome su jais ir mes. Keliam kepures prieš medikus, kurių akyse žiba tikėjimas savo darbu, noras eiti gatve pakelta galva didžiuojantis savo profesija. Smagu buvo diskutuoti su kai kurių įstaigų administracijos darbuotojais, kurie suvokia, jog skyrus lėšų tokiems renginimas bei žaidynėms, padidėja darbuotojų noras kasdieninį darbą atlikti geriau, teikti pagalbą dar veiksmingiau negu iki šiol.
Mes nežinome, kaip greitai suvoksite, jog mokymai turi didžiaisią įtaką Jūsų darbo efektyvumui, tačiau mes žinome, jog Jūs greitai suprasite, jog tik besimokant galima tapti profesionalais.


13 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Tikrai buvo linksma ir įdomu. Čia buvo daugiau draugiškos varžybos, savęs įvertinimas, pabendravimas susirinkus prie kavos puoduko.
Jaudulys darė savo: buvo drebulio, jaudulio, klaidelių. Daugelį kolegų pažįstu asmeniškai ir žinau jų darbą ir žinias. Jie tikrai žino ir moka ir gali daug daugiau nei varžybų dieną.
Tikrai gera tradicija šios varžybos. Jas galima vadinti ne Panevėžio TLK zonos GMP varžytuvės, bet Aukštaitijos GMP varžytuvės.

Sėkmės kolegos:) Jūs laimite kas dieną savo darbo fronte. Mes reikalingi Žmonėms :)

Anonimiškas rašė...

kas laimejo parasykite?

Anonimiškas rašė...

Laimėjo Utenos GMP kolektyvas. tad, kitais metais turėtumėm susitikti Utenoje. Nes šių varžybų taurė ir teisė rengti kitų metų varžybas atitenka nugalėtojui.

Anonimiškas rašė...

sveikiname anyksciu komanda,kuri pirma karta dalyvavo tokio pobudzio varzybose ir neblogai pasirode.sekmes ir tolesnese varzybose

Anonimiškas rašė...

saunu kad rengiamos tokios varzybos,tai ziniu pasitikrinimas,pabendravimas su kitais kolektyvais..saunu ,kad aktyveja dalyvavimas.sveikiname uteniskius ir kitas komandas,ypac anykstenus-jus saunus

Anonimiškas rašė...

Šaunūs buvo visi. Visos komandos puikios. Galiu pasakyti, kad ir Kupiškio GMP dalyvavo pirmą kartą.
Šaunuoliai. Tikiuosi kitais metais sudalyvaus visi 12 kolektyvų (Panevėžio, Utenos apskričių GMP)

Anonimiškas rašė...

Sveiki, susitiksime Dubingiuose. Mes ruošiamės ir bus smagu.

Kauniečiai

Anonimiškas rašė...

Na, bet kaina - didoka... Kursai kainuoja nerealiai daug, o ir zaidyniu dalyvio mokestis kosminis. Beje, neisklauses kursu -nelaimesi ir zaidyniu...
Turbut, daugeliui smulkiu greitukiu suma bus neikandama.

Anonimiškas rašė...

II gmp žaidynės neprilygo pirmosioms.Komandos išvykę nuo pusiaunakčio į žaidynes turėjo išbūti mašinose 12val.laukdamos kvietimų negalėdmos nueiti atsigerti nė puodelio kavos.Nualino ir fiziškai nir emociškai.

Anonimiškas rašė...

Už kiek Marijampolė nusipirko trečią vietą? Gal čia Turčinskienė nori reabilituotis,tipo jos įstaigoje viskas ok? Asilėliai jūs ir toliau tikėkit pasakomis.

Anonimiškas rašė...

teisėjai vertino neobjektyviai.Esame nusivylę šiomis žaidynėmis.

Anonimiškas rašė...

o kas neleido eit kavos gerti? Laiko buvo viskam pakankamai... Viskas pritraukta iki realybes. Ir uzteks kurti tas samokslo teorijas kad viskas papirkta. Mokytis daugiau reikia ir suprasti tai ka dari...

Anonimiškas rašė...

Nelengva,sunku buvo tose žaidynese.Žiur.nuotrauką 207.